Partners

Om grote en complexe communicatievraagstukken te kunnen beantwoorden, gaan we met een team van bedrijven aan de slag. Bij al deze partners staat creativiteit voorop. Met dit netwerk kunnen wij daarom iedere uitdaging aan.

BKB, Het Campagnebureau

bkb

BKB vertelt verhalen middels campagnes. Verhalen van overheden, bedrijven, mensen en organisaties. Onze kracht ligt in de combinatie van onderzoek, advies, online en offline communicatie, vrije publiciteit, evenementen en trainingen. Met een heldere probleemanalyse, creatieve oplossingen, professionaliteit en enthousiasme helpen we bij het aanscherpen en overbrengen van een boodschap. Daarbij spelen audio-visuele middelen een belangrijke rol. BKB werkt dan ook regelmatig samen met Wirtzfilm bijvoorbeeld voor de Haven van Amsterdam en Platform Bèta Techniek.

Bezoek website

Johnny Wonder


jonnywonder


Johnny Wonder is een bureau voor online communicatie en campagne.

We ontwikkelen (online-) strategieën, bedenken creatieve concepten en effectieve campagnes en geven trainingen in online communicatie. Daarmee helpen we organisaties hun communicatie te vernieuwen en aan te sluiten bij de de nieuwe werkelijkheid van internet. Tot onze klanten behoren onder meer NS, Cordaid, het RIVM en Amnesty International.

Bezoek website

Dechesne & Boertje


D&B


Als fullservice eventmarketing bureau hebben wij het mooiste vak
van de wereld: het raken en laten stralen van mensen.
Wij ontwikkelen en organiseren onderscheidende bedrijfsevenementen
met interactie, energie en inhoud. Met als doel het verbinden van
organisaties met hun medewerkers, relaties en andere stakeholders.

Bezoek website

 

 

Filmdepartment

fdlogo_payoff_zwartopwit

 

 

 

 

 

Productiemaatschappij Filmdepartment maakt op productie-en postproductie niveau een deel van onze films mede mogelijk. Florien Spronk en haar team dragen bij aan de stabiele basis om aan de vraag van onze klanten te beantwoorden.

Bezoek website