Portfolio

Hieronder zie je klein overzicht van ons werk. Een beknopt overzicht, want de laatste 15 jaar maakten we meer dan 500 opdrachtproducties & bedrijfsfilms. Een deel van onze collectie is ook terug te vinden op ons Vimeo-kanaal: van de eerste videoclip van Jamai, een bijzondere opdrachtproductie voor de Nederlandse Spoorwegen tot een gigantische film/eventproductie voor het dichten van de dijken op Maasvlakte 2. stetz & bedrijfsfilm

Commando-portretten

Een compilatie van de vier indringende portretten die we maakten van (oud) commando's. In opdracht van het Ministerie van Defensie, Korps Commandotroepen.

Dutch bid for EMA

Film om de European Medicine Agency over te halen om zich te vestigen in Nederland.

Hoom

Voor Hoom maakten we een pakkende infomercial over het energiezuiniger maken van je huis. Bekijk hier hoe je dat samen doet met Hoom.

Empowering People

Patiënten staan centraal bij het gebruik van technologie in de zorg en daarom ook in deze bijzonder vormgegeven film.

Open ICT standaarden

Een abstract onderwerp (ICT-standaarden) visueel aantrekkelijk en begrijpelijk gemaakt.

United Forces

Voor het nieuwe concert van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ maakten wij acht films op speciaal gecomponeerde muziek die het thema internationale samenwerking krachtig verbeelden.

ABN Corporate Identity

De corporate identity van ABN Amro in woord en beeld gevisualiseerd met een hoofdrol voor eigen medewerkers en klanten.

Sint Maartenskliniek

Voor een ziekenhuis gespecialiseerd in beweging, maakten we een film die letterlijk in beweging is en de patiënt centraal stelt.

Apache Demoteam 2015

Welkom in de wereld van snelheid, kracht en discipline.

Heineken Bikeride

Een speciale video van een fietsritje door Amsterdam. Een tochtje dat bezoekers - al 'Tulpen uit Amsterdam' zingend - kunnen beleven in de Heineken Experience.

Elke Dag Beter Game

Een uitdagende managementgame die gespeeld kan worden van 50 tot 750 mensen. Een combinatie van video, spel, licht en geluid zorgen voor een twee uur durende, inspirerende ervaring.

Gulpener

Gulpener steekt zichzelf in een nieuw jasje. Een nieuwe uitstraling met een bijzonder animatie om deze te onthullen